Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a megoldás? Telefonos...

Mi a megoldás? Telefonos műsorban volt, nekem -12 jött ki, de elvileg 1867. Hogyan?

Figyelt kérdés

A -12 rossz, a "helyes" megoldás 1867.

2 + 4 x 5 + 7 -

68 + 22 - 3 +

(2 + 6) = ?

Ha 1867 a jó megoldás, akkor hogyan jött ki? Valaki leírná nekem?

2009. júl. 10. 17:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy jól írtam le:) Nagyon nem értem én sem, hogy mi ez a hatalmas szám:) Kiszámoltam akkor, amikor láttam és csak utána írtam le:)
2009. júl. 10. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
az ATV telefonos játéka egy b**iság...én is láttam és sztem voltak a figurán is számok de egy nagy hülyeség az a műsor csak hülyítik az embert
2009. júl. 10. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
XP nekem is 12 XP
2009. júl. 10. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem is -12:)

ez egy nagy baromság szerintem:))

2009. júl. 10. 21:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ezekből a számokból soha nem fog ennyi kijönni. és első számolásra nekem is -12 jött ki.
2009. júl. 10. 22:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezekben a számolosdi feladatokban nem aza kérdés hogy oldják meg a műveletet hanem az hogy adja össze az ábrán látható összes számot. Vagyis vannak ott ügye arab számok és RÓMAI SZÁMOK is. Szerintem is hülyeség ezek a feladatok de ha valakinek NAGYON farkas szemei vannak és nagyon jó a logikája meg ilynek és érti is a kérdést azok szerintem meg tudják oldani. Bár nem biztos. Na szóval először is vannak zárójelek aminek az értékük 100 ugyanis C betük. De vannak olyanok is ami nem C betük. Aztán vannak a szorzás jelek aminek az értékük 10. Plussz vannak méga minusz jelek aminek az értékük 1. A plussz jeleket nem tudom de valószinűleg azoknak is 10 az értékük. A számoknál össze variálnak mindent. (nem lehet tudni hogy például a 4-es valóban 4-es vagy egy római ötös és egy eggyes. Aztána a 6-ost lehet kilencnek is értelmezni. Az ábrákon is vannak számok például abban amit te most kérdeztél tuti hogy az ábrán volt két D betű. Ezek általában a szemüvegek. A kétjegyű számokat nem tudom hogyan kell értelmezni lehet ugy is hogy például van 12 az lehet 10 meg 2 és 1 meg 2 vagy csak simán 1 meg 2. Aztán vannak olyan számok is például vannak például fejjel lefelé 8-asok is. Meg ilyenek. Remélem értitek. A lényeg tehát az hogy nem lehet tudni pontosan hogy hogyan kell értelmezni a számokat, mert ahogy hangoztatják pontos választ kell adni, még az-az egyetlen 1 különbség is számit.
2009. júl. 29. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:
És még valami hogy ügye vannak a 7-esek. A legtöbb 7-es nem 7-es hanem fejjel lefelé forditott L betű vagyis 50-es. Ugy lehet megkülönbeztetni a rendes 7-estől mert vannak ott rendes 7-esek is hogy a rendes 7-esnek a szára nem egyenes csak egy picit viszont a L betűnek igen.
2009. júl. 29. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!