Ha lepontozzák a válaszodat, te is lepontozod az összes többit annál a kérdésnél?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 13:41
1/2 anonim válasza:
Most néztem meg, hogy értékelték, amit írtam. De nem pontoztam le senkit bosszúból, sőt, ellentétes véleményt felpontoztam, mert értelmesen volt leírva. De amúgy vannak olyan tipikus kategóriák, vagy kérdéstípusok, ahol ezzel nézek vissza:
NAAAAA, LEPONTOZTAK-E MÁR? xDDD
És sosem csalódom!
2/2 anonim válasza:
Bosszúból nem pontozok le senkit! Pont úgy, ahogy fent leírták már: ha értelmesen van leírva, akkor zöld kéz! ;)
De ha szimpla pocskondiázás, utálkozás az egész, arra nem tudok pozitívat értékelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!