Aki reggae zenét hallgat az hippi?
+ 1 kérdés.
van olyan h reppes hippi?
Nem feltétlenül.
Én pl. rengeteg stílusú zenét hallgatok és szeretek, de semmilyen olyan csoport tagjának nem érzem magam, amivel az adott zenét esetleg asszociálni szokták.
Ez inkább csak a tinikre igaz, amikor nem is a zene a lényeg, hanem egy csoportba tartozás.
Nem, az csak szimplán füves...
- Mit mondanak Jamaikában ha elfogy a füvük?
- ???
- Mi ez a szar zene?
:DDD
Nem feltétlenül hippi, aki reggae zenét hallgat. És nem is kell hozzá füvesnek lenni.. Ez mind csak általánosítás. Akik főleg reggae zenét hallgatnak, általában ,,rastafari,, stílusban öltözködnek.
És egyénileg kialakulhat rappes hippi stílus is, személy szerint én is ilyennek érzem magam- reggae és rap zenét hallgatok és az öltözködésbe is ezt a 2 vonalat követem, kicsit keverve :P végülis kötött stílusszabályok nincsenek, nyugodtan keverheted a hiphop-reggae-ragga-hippi stílusokat is, lényeg hogy azt hordd amiben jól érzed magad és ami tetszik neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!