Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » FÜLTÁGITO üdv. most egy...

FÜLTÁGITO üdv. most egy vastag tü van a fülemben nagyon szépen gyogyul. szikszalagal lehet tágitani a fület? ha nem megy bele a fülembe olyan tárgy ami nem hegyes mit tegyek? tudtok javasolni tárgyakat amivel tudnám tágitani?

Figyelt kérdés
apacsban menyibe kerül egy müanyag fültágito?

2012. júl. 6. 05:49
 1/4 anonim ***** válasza:
WTF?! Hogy a szarba akarod szigszalaggal tágítani a füled? oO" Én is magamnak tágítottam. Először nyelv pc volt benne, amit sokat mozgattam, így már attól tágult, aztán valamilyen csodával határos módon elértem hogy bele menjen a 3-as. Egy barátnőm süthető gyurmából gyárt ékszereket, fültágeszeket is (kúp alakút) és volt olyan tündérbogár, hogy nekem adott egyet. Beleerőszakoltam a fülembe, és minden nap egyre beljebb nyomtam. most 10-esem van. Nem kicsit fog fájni, ügyes legyél, puszi a hasadra :D
2012. júl. 6. 11:08
 2/4 A kérdező kommentje:

oké köszii most egy 100-as szöggel szurtam át az van benne.

napi hány minni métert lehet tágitani?

2012. júl. 7. 07:11
 3/4 anonim válasza:
az okosok azt mondják hogy 2-3 hetet kell pihentetni két tágítás között. én két hét alatt húztam ki a fülbevalólyukat 14re. ha begyullad meg kisebesedik akkor várd meg amíg elmúlik mert különben elkezd 'rohadni' és az gyönyörű lesz... de egyszerre 1-2 mmnél nagyobbat ne tágíts rajta.
2012. júl. 8. 11:44
 4/4 A kérdező kommentje:
oké köszi
2012. júl. 9. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!