Levelet szeretnék küldeni Angliába, viszont bele kell raknom egy válaszlevelet bélyeggel együtt. Ha lemerik a súlyát, attól függ a bélyeg ára? Ugyan olyan bélyeg kell a valaszlevélre is?
Figyelt kérdés
Ha nem tudom milyen bélyeg kell a válaszlevélre, nem zárhatom le bêlyeg nélkül.2012. júl. 5. 19:03
1/9 anonim válasza:
A válaszlevélre angol bélyeg kell!
Ott fogják feladni neked!
2/9 A kérdező kommentje:
Olyat én itthon hol kaphatok? Nem tudod esetleg hogy történik a súlylemérés?
2012. júl. 5. 19:37
3/9 anonim válasza:
Itthon sehol sem kapsz angol bélyeget. Válaszküldeményt csatolni csak belföldre tudsz, mert mint az első válaszoló is írta, Angliában nem adhatsz fel levelet magyar bélyeggel, mint ahogy fordítva sem.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezt megoldhatnám itthon egy nemzetközi válaszkuponnal?
2012. júl. 7. 09:42
5/9 anonim válasza:
Ha nincs angol bélyeged, akkor igen. Ha van, akkor nem.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :) És a súlylemérést nem tudod hogy hogyan zajlik, ha egyáltalán csinálnak olyat?
2012. júl. 7. 13:18
7/9 anonim válasza:
Minden postás előtt ott van a levélmérleg. Ráteszi, leméri, mint hentes a parizert! Ebben benne van a válaszborítékod súlya is. Azt viszont, hogy a válaszborítékodba az angolok mit fognak tenni és annak mennyi lesz a súlya, meg hogy Angliában vannak-e súlyhatárok, csak a Jóisten tudja!
8/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :)
2012. júl. 8. 01:36
9/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a súlyától függ a bélyeg ára?
2012. júl. 9. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!