Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Levelet szeretnék küldeni...

Levelet szeretnék küldeni Angliába, viszont bele kell raknom egy válaszlevelet bélyeggel együtt. Ha lemerik a súlyát, attól függ a bélyeg ára? Ugyan olyan bélyeg kell a valaszlevélre is?

Figyelt kérdés
Ha nem tudom milyen bélyeg kell a válaszlevélre, nem zárhatom le bêlyeg nélkül.

2012. júl. 5. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:

A válaszlevélre angol bélyeg kell!

Ott fogják feladni neked!

2012. júl. 5. 19:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyat én itthon hol kaphatok? Nem tudod esetleg hogy történik a súlylemérés?
2012. júl. 5. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Itthon sehol sem kapsz angol bélyeget. Válaszküldeményt csatolni csak belföldre tudsz, mert mint az első válaszoló is írta, Angliában nem adhatsz fel levelet magyar bélyeggel, mint ahogy fordítva sem.
2012. júl. 6. 18:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezt megoldhatnám itthon egy nemzetközi válaszkuponnal?
2012. júl. 7. 09:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs angol bélyeged, akkor igen. Ha van, akkor nem.
2012. júl. 7. 11:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :) És a súlylemérést nem tudod hogy hogyan zajlik, ha egyáltalán csinálnak olyat?
2012. júl. 7. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Minden postás előtt ott van a levélmérleg. Ráteszi, leméri, mint hentes a parizert! Ebben benne van a válaszborítékod súlya is. Azt viszont, hogy a válaszborítékodba az angolok mit fognak tenni és annak mennyi lesz a súlya, meg hogy Angliában vannak-e súlyhatárok, csak a Jóisten tudja!
2012. júl. 7. 13:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :)
2012. júl. 8. 01:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a súlyától függ a bélyeg ára?
2012. júl. 9. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!