Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Spermabankban hogy kell...

Spermabankban hogy kell mintát adni?

Figyelt kérdés

mármint úgy értem, hogy ott ki csapja ki neked? Magadnak kell vagy vannak ott jó nők? Akik szexik és egyből elmész ha meghúzzák 2x? Vagy hogy néz ki?

Az írjon aki már volt ott.

2012. júl. 5. 13:35
 1/2 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%
Bocsi, hogy úgy merészelek válaszolni, hogy fogalmam sincs az egészről. De csak gondolj bele, ha ott valami ''jó nő'' csak úgy ''kicsapná'' az ügyfeleknek, szerinted hány ezren állnának sorba? Nagyobb forgalmat bonyolítanának, mint az otp és társai :D
2012. júl. 5. 15:19
 2/2 csentecsa válasza:

Én adtam le egyetemista koromban úgy tíz éve. Akkor a Szabolcs Utcai Kórházban lehetett a Meddőségi Központban, viszont ez a kórház-ha jól tudom- 2008-ban bezárt. Hetente egyszer lehetett menni, és alkalmanként 3500 ft-ot fizettek.( Nem tudom mi az istent csináltak ennyi anyaggal. Előtte azt hittem,hogy csak párszor lehet adni, de nem.)

Mielőtt donor leszel, egy elég komoly vizsgálatsorozaton kell keresztülmenni. Először is teljeskörű andrológiai vizsgálatot hajtanak végre. Nekem egy kb. 100 kilós doktornéni csinálta. "Nagy élmény volt". Feldugnak egy kis csövet a hugycsőbe(!). Elég kellemetlen (napokig csípett még pisiléskor). Aztán a végbélnyíláson keresztül megvizsgálta a prosztatát,majd a teljesség kedvéért finoman megmogyorózta a heréimet. Mindezt reggel 7-kor.

Ezután spermamintát kellett adni. Egyrészt vizsgálták a spermasejtek mozgékonyságát, másrészt, hogy mennyire bírják a fagyasztást (legalább 20%-nak túl kell élni).

Szóval elég komoly procedúra, (különösen, hogy csak minden második férfinél van meg a 20 %-os túlélési arány, viszont akinek nincs meg már annak is megcsinálták a hugycső mintavételt..), de elég jó kis kiegészítő pénz volt nekem akkor heti 3500 ft, sztem most lehet olyan 5000 is.

2012. nov. 20. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!