Mit vegyek dédikének 80 éves szülinapjára?
Figyelt kérdés
Tippeket szeretnék, de ne legyen túl drága.2009. júl. 10. 11:00
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél semmit, hanem csinálj valamit. Egy ilyen idős néninek már nincs nagyon új dolgokra szüksége. Adhatsz neki valami cserepes virágot, de akkor a cserepet te díszítsd. Vagy csinálj egy képet, amin az egész család rajta van és rakd egy nagy képkeretbe. Vagy saját sütésű torta... persze ez akkor jó, ha nem nagyon szoktál neki sütni.
2/5 anonim válasza:
ne legyen túl drága? 80ik szülinapjára csak megérdemel az ember egy nagyobb ajándékot. :):)
Hát süss neki tortát! nagyot, szépet, finomat.
Összeszedhetnél fényképeket róla, időrendi sorrendben. kisbaba kori képeket előbb róla, majd fokozatosan, esküvőről, aztán az első, második gyermekéről, unokáiról, dédunokáiról.. :)
3/5 anonim válasza:
Én dédimnek most volt a 90.és evoeszkozoket vettem neki tartoval egyut(kés,kanál,villa,kiskanál).....de ne fanyelesset se muanyag egész...rozsdamentes acél :)
4/5 anonim válasza:
vibrátort.
olyan régi stílusút,esetleg skót kockás mintásat :)
5/5 anonim válasza:
Olyan ajándékot nem illik venni, ami szúr, kést pláne..
Ezért én az étkészletet nem javasolnám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!