Mit gondoltok az Alexandra névről?
Figyelt kérdés
Engem így hívnak,de én nem szeretem,szerintem túl komoly,hivatalos.2009. júl. 10. 10:57
11/18 anonim válasza:
A lányom Alexandra, 18 éves, és nekem elöször nem nagyon tetszett , ugy volt hogy fiu lesz, ultrahang szerint volt 3 fiu nevem a szülöszobán, de lány nem, és hát lány lett, ( ami nem is baj ) de a szülészem azt mondta legyen alexandra mert az ö lánya is az, beleegyeztem, hát nem bántam meg!
12/18 anonim válasza:
ALEXANDRA
- görög-latin eredetű; jelentése: harcra kész, az embereket oltalmazó.
13/18 anonim válasza:
elég sok Alexandrát ismerek.
szerintem sz*r.
Szandra magában,az viszont nagyon szép :)
14/18 anonim válasza:
Legjobb barátnőm is Alexandra, talán kicsit elfogult vagyok, de tetszik;) Színes egyéniségeket rejt.
15/18 anonim válasza:
Én is Alexandra vagyok.
De engem csak néhányan hívnak így.
Inkább: Szandi, Szandra vagyok. (+ más beceeenév)
16/18 anonim válasza:
Az én nevem is Alexandra.
Szerintem egy igen szép név...valószínüleg ezért hívnak sokmindenkit így.(:
Rengeteg becézése is van...
17/18 anonim válasza:
Énis Alexandra vagyok rühellem bárcsak más nevem lett volna.:) annyira tucatnév..-.- borzasztó
18/18 anonim válasza:
Az egyik o. társamat egy vérbeli kurwát így hívnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!