A rezsin/gyereken/hitelen stb-n kívül CSAK magadra mennyit költesz havonta?
mindegy ki pénzét költöd, mindegy mennyit keresel, csak a kiadás érdekelne és csak saját magadra.
Csak engem furdal a lelkiism. hogy a saját fizum 60%-át muszáj megőriznem - csekkek tologatva, mert ha csekket fizetek, akkor kölcsönkérek, akkor meg tartozok. tehát nem tudom már magam hova minimalizálni. és kíváncsi vagyok, hogy sokat költök, vagy keveset és ehhez kell viszonyítási alap, hogy legalább a lelkiismeretem tiszta legyen.
ha van kedved összeszámolni, kezdve a kajával a munkába, aztán ha van a szenvedélybetegségek, akár ha veszed a kávét automatából rendszeresen, utána az utazás a munkába, a hétvégi főzések, az újabb ruhák, hobby, vagy ha csak miattad van otthon 50 csatorna, akkor a csomag ára, végül is elég egy hétre számolni és szorozni 4-el :)
tekintsünk el a táli fűtészezontól, meg nyári nyaralásoktól. általános kiadások érdekelnének.
előre is köszönet
hidd el, sokkal több elmegy, csak észre sem vesszük. ha nem számoljuk, meg pláne.
tekintve, hogy 3000-t tudsz magadra költeni, de ugye ebből nem lehet enni sem, mégis élsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!