Nekem tetszenek ezek a csengésű nevek.Nekem a Szvetlana tetszik nagyon.
2009. júl. 9. 23:01
16/24 anonim válasza:
Háát ha egyszer ezt adták,nincs mit tenni.Te szereted a saját neved kedves kérdező?Legalább illik a vezetéknevedhez?
2009. júl. 10. 00:31
17/24 anonim válasza:
Én Lanának is becézném. Tetszik.
2009. júl. 10. 00:40
18/24 anonim válasza:
Pont erre gondoltam én is.Ha Lanának becéznének,akkor inkább lenne amcsis hatása,mint oroszos.Bár nekem személy szerint egyik nemzettel sincs bajom.Ha megy a vezeték nevedhez,akkor szerintem örülj neki,ilyen különleges neved. :)
2009. júl. 10. 10:27
19/24 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem szép név. Egy komoly nőre illik, aki kiáll az érvei mellet. Nekem legalábbis először ez jutott róla eszembe. :)
Én is orosz nevet kaptam egyébként, Lénának hívnak. Ha meg fiú lettem volna, akkor Igor... ez is orosz ám! :)
Egyébként ismered Ruslanát, az énekes nőt? Ha nem, akkor hallgasd meg a Dancig with the wolves című számát, én nagyon szeretem.
2009. júl. 10. 10:47
20/24 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az ilyen nevek! Szvetlana szerintem is jobb, de ez is tetszik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!