Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a legjobb...

Garai Lilla kérdése:

Mit tegyek ha a legjobb barátnőm folyton megsértődik és minden nap összeveszünk? .

Figyelt kérdés
Mit tegyek ha a legjobb barátnőm folyton megsértődik és minden nap összeveszünk? .
2012. júl. 3. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
az nem igazi barátság, főleg nem legjobb barátság. szüneteltesd, ha pedig el akar menni, engedd el!
2012. júl. 3. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
De én nagyon "szeretem" mint barát de szerintem az az oka h túl sokat vagyunk együtt mert, nyári szünet óta csak veszekszünk.. De nem tudtom megmondani neki finoman hogy ne sértődjön meg..
2012. júl. 3. 19:14
 3/4 x) ***** válasza:

Azért ez attól is függ min sértődik meg.. tudnál írni pár esetet? Hány évesek vagytok egyáltalán? Mert ez elég gyerekes.

Amúgy ez szerintem sem igazi barátság. Vagy te vagy nagyon bunkó, vagy ő túl sértődékeny és ha nem tudjátok kezelni a másik "zizijét" akkor nem vagytok igaz barátok.

2012. júl. 3. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát 12-éves vagyok ő most lesz 13-om, hát néha nagyon hülyeségen veszünk össze. a Barátaink már nem bírják hallgatni, ma is folyton csak veszekedtünk..:/ nemtudom h mit tegyek..:(
2012. júl. 4. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!