Ez olyan elszomorító! Mit gondoltok erről?
Ezen az oldalon magyar nyelven a világ élő adatait közlik:
Vannak köztük érdekesek is, például idén kiadott könyvek száma, de nagyon sok pont elszomorító. Ilyen teszem azt, az olaj-, a gáz-, és a szénfogyasztás... Látjuk, hogy baromi kevés idő van még hátra addig, amíg ezek elfogynak. Vagy a halálozások száma... Nagyon lehangoló. Néha, amikor néztem a számokat, szabályosan fájt, mikor láttam, hogy emelkedik a közúti balesetek száma, az öngyilkosságok, satöbbi. Ti mit gondoltok erről?
ezt az oldalt énis néztem, pont mikor átváltott 7mrd ra :D
de tényleg szomorú egyes dolgok, félelmetes :/
Az jó lehetett :D LÁtni ahogy 7 milliárdan leszünk (bár részben ez is rossz, hiszen hamarosan kinőjük a bolygót.)
Aki jó matekból, az ki tudná számolni, hogyha ilyen ütemben halad a számláló, akkor kb. mennyi idő múlva leszünk 8 milliárdan?
elsővagyok, kb 2025 re!
ja hát jó volt a számlálót nézni, annál kevésbé jobb tudni hogy tényleg túl sokan leszünk...fránya Ázsiaiak!
(1 559 578 280) Túlsúlyos emberek a világban.
Ezt úgy képzeljem el, hogy van egy 150kilós határ, és aki eléri a 150et, azt egyből ide lehet számítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!