Szerelmes anime keresés?
Olyanra gondolok ami iskola életről szól de leginkább szerelmes legyen.Pl.:A fiú is szerelmes a lányba de nem meri elmondani a lány nál ugyan így
ezeket láttam hogy nana,kimi ni todoke 2.évad is,lovely complex,Ouran High School Host Club, Kilari, Itzura na kiss, hanasakeru seishounen,hyouka, fruits basket, kaichou wa maid-sama, Bokura ga Ita,Nodame Cantabile(ez anyira nem fogott meg)
legfőbb kedvencem vampire knight/guilty
olvastam az erről szóló kérdéseket némelyik animét onnan vettem
nem mind teljesen olyan mint amiket fent írtál de én is a hasonlókat szeretem, de ezek is tetszettek. Ha gondolod, keress utánuk. :)
full metal panic, chobits, fortune arterial, count and fairy, final approach, love hina, paradise kiss,special a, clannad, romeo x juliet, bokura ga ita,kimi kiss pure rouge, rosario to vampire, honey and clover, myself yourself(ez elég érdekes...), hatsukoi limited (!),yamamoto nadeshiko shichi henge, zero no tsukaima, uta no princesama, hidan no aria,skip beat,
toradora (<- nagyon jó!)
szóval én ezeket ajánlanám:)
Fő a változatosság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!