Az mind 1 hogy milyen angolt tanulok ha Amerikába szeretnék ki menni?
Figyelt kérdés
mindegy hogy milyen angolt tanulok meg ha ki szeretnék menni Amerikába? ha nem akkor mi a külömbség közöttük?2012. júl. 2. 23:48
1/4 anonim válasza:
Ha már kezded, akkor tanuld az amerikai kiejtést és helyesírást + szavakat. Leginkább a kiejtésben van különbség.
2/4 A kérdező kommentje:
akkor az nem baj a a brit angolt tanulom meg ?
2012. júl. 2. 23:57
3/4 anonim válasza:
DE baj, mert a kiejtés más, az írása ugyanaz csak..:)
4/4 anonim válasza:
Hidd el hogy mindegy.
En otthon suliban (alti+kozep) brit angolt tanultam majd kimentem Londonba 3 evig es felsofokuztam belole.
Aztan megis az USAban kotottem ki es azt leszamitva, hogy az elejen vicces brit akcentusom volt, semmi oriasi kulonbseg nem volt az angolban ami nehezseget okozott volna. Eloszor mindenki azt hitte angol vagyok, aztan az elmult es visszajott a magyar akcentus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!