Kit érintenek meg ma is az Edda zenéi?
Figyelt kérdés
Van még aki rajongással,és átéléssel hallgatja az EDDÁT?Milyen emlékek szakadnak fel?2012. júl. 2. 21:33
1/5 A kérdező kommentje:
Látom nem sokan vagyunk régi "motorosok".
2012. júl. 2. 21:53
2/5 anonim válasza:
Én imádom az EDDÁt!! Nem nagyon szoktam úgy belegondolni, csak úgy élvezem:D De legközelebb majd megpróbálok odafigyelni:-)
20/L
3/5 Antimod válasza:
Semmilyenek, megmondom őszintén, mert nem kötődik hozzá semmi személyes. De sok dalát szeretem, mert minőségi zenének tartom, így szívesen hallgatom. Szerintem egyébként egy kollektív "magyar" életérzést is átad, kb. a nyolcvanas évek végéről / kilencvenes évek elejéről.
4/5 A kérdező kommentje:
3/3-asnak ez így igaz.Öröm volt ezt így visszaolvasni.Bennem is ilysmi dolgok jönnek elõ,többeközt.Tehát nem csak én érzek így.
2012. júl. 2. 23:47
5/5 anonim válasza:
Én is imádom az Edda műveket! :D A kedvenc zenekarom. Mint ha minden daluk rólam szólna! :) am 19 vagyok és minden nap őket hallgatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!