Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kit érintenek meg ma is az...

Kit érintenek meg ma is az Edda zenéi?

Figyelt kérdés
Van még aki rajongással,és átéléssel hallgatja az EDDÁT?Milyen emlékek szakadnak fel?

2012. júl. 2. 21:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Látom nem sokan vagyunk régi "motorosok".
2012. júl. 2. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Én imádom az EDDÁt!! Nem nagyon szoktam úgy belegondolni, csak úgy élvezem:D De legközelebb majd megpróbálok odafigyelni:-)

20/L

2012. júl. 2. 22:51
 3/5 Antimod ***** válasza:
Semmilyenek, megmondom őszintén, mert nem kötődik hozzá semmi személyes. De sok dalát szeretem, mert minőségi zenének tartom, így szívesen hallgatom. Szerintem egyébként egy kollektív "magyar" életérzést is átad, kb. a nyolcvanas évek végéről / kilencvenes évek elejéről.
2012. júl. 2. 23:43
 4/5 A kérdező kommentje:
3/3-asnak ez így igaz.Öröm volt ezt így visszaolvasni.Bennem is ilysmi dolgok jönnek elõ,többeközt.Tehát nem csak én érzek így.
2012. júl. 2. 23:47
 5/5 anonim válasza:
Én is imádom az Edda műveket! :D A kedvenc zenekarom. Mint ha minden daluk rólam szólna! :) am 19 vagyok és minden nap őket hallgatom :)
2012. júl. 4. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!