Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy ennek...

Hogyan érjem el, hogy ennek vége legyen, hogyan üldözzem el őket?

Figyelt kérdés

A házunkba költözött egy fiatal pár, szerintem albérletbe. Minden nap az ablakunk alatt kiabálnak (első emeleten lakom). Megkezdik 18-kor és hajnal 3-kor hagyják abba. Ezt nem lehet bírni. Elzavartam őket, de nem mentek el, kihívtam a rendőrséget, akik természetesen nem tettek semmit, ki se jöttek...

Kisbabám van, aki mellett dolgozom, általában 3-kor kellene kelnem, hogy dolgozzak és utána a kisbabám ellássam..stb.. Nem tudok pihenni, kikapcsolódni, mert 5-10 fiatal folyton itt kiabál az ablak alatt... Hogyan lehetne ettől a helyzettől megszabadulni?

2012. júl. 2. 19:31
 1/2 A kérdező kommentje:

35 éves egyedülálló nő vagyok, pici babával... nem utálom a fiatalokat, sőt, alapjában véve nagyon is szeretem....

de miért nem lehet normális körülmények között örülni az életnek? miért nem mennek a Margit szigetre, ott nem lakik senki...

2012. júl. 2. 19:32
 2/2 anonim válasza:

Nem tudom, hogy lehetne... Engem is idegesít, hogy az ablakom alatt hangosan beszélgetnek, meg röhögnek. És a baba meg alszik olyankor. Én meg aggódok, hogy felkeltik. Ha meg kikiabálok, akkor meg én vagyok a bunkó. Meg cigiznek is és nem lehet szellőztetni sokáig.

Az emberek egy része önző.

De meg lehetne beszélni velük, hogy neked ez zavaró. Normális ember megérti. Ha meg nem, akkor fogj össze a többi lakóval és biztos segítenek.

2012. júl. 9. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!