A Béla parasztos név?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 13:57
11/29 anonim válasza:
szerintem nem parasztos csak régies. miért téged bélának hivnak?
12/29 A kérdező kommentje:
ja sajnos
2009. júl. 9. 16:02
13/29 anonim válasza:
Mé lenne parasztos? Lennél inkább marlonbrandó vagy kálmánka? Amúgy nem Bélapátfalván laksz? hahaha
14/29 A kérdező kommentje:
Miskolci vok
2009. júl. 9. 17:05
15/29 anonim válasza:
Szerintem csak a viccek,filmek,kabarék miatt asszociál mindenki arra,hogy parasztos.Nekem van Béla nevű ismerősöm,senki nem mondja,hogy csúnya neve van.szerintem nem az.
17/29 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is inkább csak régies, de ez egyáltalán nem baj! Ettől ne szégyelld a neved! Van pár olyan név, amit nagyon felnőttesnek találok! Tehát furcsának tűnik, hogy ha pl Rezsőnek vagy Gézának vagy Imrének hívnak egy csecsemőt, de ha már felnőtt, akkor nem is furcsa! Na, a Béla is ilyen! De ettől nem parasztos név!
18/29 anonim válasza:
én nagyon szeretem a béla nevet.
alig várom, hogy legyen egy béla ismerősöm. sajna idáig nincs:(
19/29 anonim válasza:
Szerintem szép név és nem parasztos, csak most pont nem divatos:)
20/29 anonim válasza:
Nekem sincs semmi bajom ezzel a névvel. Most nincs divatban. Emlékszem volt bölcsiben egy Béla nevű kisgyerek, akit így hívtak. Kedveltem is, ezért kedves nekem ez a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!