Anett vagy Zsanett?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 13:45
31/39 anonim válasza:
hogy lenne már cigányos... én büszke vagyok rá, az Anettől meg szó szerint öklendeznem kell. Bocs, én sem értem miért. :D
33/39 anonim válasza:
Én is Anett vagyok:D
és azért lettem Anett mert Zsanett már van a családba:o
nem örülnék h zsanett lennék az olyan nyálas.:S
36/39 anonim válasza:
én Anett vagyok, de a Zsanett névvel sincs semmi bajom. Van egy olyan ismerősöm,hogy Zsanett és tök kedves, meg aranyos. :)
37/39 anonim válasza:
Akinek öklendeznie kell az Anettól az egy f*sz!! Szerintem gyönyörű név, imádom az Anettokat, kedvenc nevem. :)
Amúgy a lányom is Anett, becézve nem Netti hanem Ani, és imádja. :)
A Zsanett meg nekem egyenlő Zsüliettel vagy Zsáklinnal, nem tudom, miért, de nekem nyálas és franciás..
És sok roma ismerősöm van aki Zsanett szóval szerintem is cigós, de bocsi minden Zsanitól!!!!!
38/39 anonim válasza:
Zsanett inkább, az jobban tetszik!! amúgy mert mért hiszitek h Anett nevű nem fordul elő a cigányoknál? Ezt nem lehet így általánosítani. Bár nem hinném hogy vmelyik is tipikus cigánynév lenne.
39/39 anonim válasza:
Onnan gondolják, hogy a cigók nagyon bírják a nyálas, általuk felsőbbrendűnek ható neveket. Az Anett nem ilyen, de a Zsanett franciás és nagyon fellengzős. Azért, kedves utolsó. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!