Aki volt már a campus fesztiválon, annak milyen élményei vannak róla?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 14:13
1/8 anonim válasza:
Ez engem is felettébb érdekelne :D
2/8 anonim válasza:
Még nem voltam, de idén mennék rá, csak nincs kivel, ti mentek? :) x
3/8 anonim válasza:
Én biztosan az első sorban fogok tombolni a kis bandámmal :D
4/8 A kérdező kommentje:
Én úgy terveztem hogy most csak egy napra mennék ki, mert ha nem jön be akkor nem akarok 4 napon át szenvedni. Fivex ha akarod én megyek veled :D
2012. júl. 4. 21:02
5/8 anonim válasza:
Nálam még nincsenek nagyon lefixálva a dolgok, hogy hány napra meg hogyan. De ha jó zenékre lehet csápolni, akkor miért lehetne rossz? :)
Lehet nyitok holnap egy ilyen beszervezős kérdést, hogy kik mennek egyedül, valamit hozzunk össze, neked meg küldök üzentet : )
6/8 anonim válasza:
Nekem idén ez lesz a 3. campusom. Én szinte csak jót tudok mondani róla: "családias légkör", jó helyszín, a zenék is jók,aki szereti a magyar együtteseket. Bár nem lehet összehasonlítani egy nagyobb fesztivállal. Szerintem megéri elmenni és ahhoz képest a jegy sem olyan drága. :)
7/8 anonim válasza:
En nagyon szeretem, iden sajna nem tudok menni mert a barataim inkabb otthon ulnek... :(
8/8 anonim válasza:
én tavaly is voltam, és megyünk ez idén is!
Nagyon jó volt - már amennyire emléxem...
Az idén nagyon frutti lesz, hogy a vidámparkban is lesz a helyszín,meg mindenütt.
Ha jó idő lesz, akkor tobzódás ezerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!