Hogy telik egy nyári napotok?
Figyelt kérdés
Mikor keltek fel, dolgoztok, mit csináltok? Fárasztó?2012. júl. 1. 22:29
1/3 anonim válasza:
Reggeltől estig szidom a meleget,és szorongok,hogy nem telik nyaralásra,meg úgy semmire sem.....marhafárasztó
2/3 anonim válasza:
felébredek kb. 11 kor és a meleg miatt egész nap nem tudok semmit sem csinálni : ki sem kelek az ágyból, csak olvasok , filmezek , vagy netezek néha.. ezeket úgy, hogy kb 2 óránként elalszom...( amúgy diák vagyok még, szal dolgozni nem kell hál istennek)... az össze évszak közül csak a nyarat gyűlölöm, de azt nagyon.. elviselhetetlen...
3/3 anonim válasza:
4-5 körül fölkelek. ne kérdezd miért, én sem tudom :D kb 8-9 óráig tévézek az ágyban, aztán visszaalszok, fölkelek dél körül. majd meg pusztulok a melegtől. rejtvényt fejtek, olvasok, netezek vagy tévézek. estefelé elmegyek valami ismerőshöz (legtöbbször unokatesómhoz) ott van medence, fürdünk... és éjjel 1-2 óráig megint gépezek.
én szeretem a nyarat, legalább nincs suli. :) igaz ilyenkor elviselhetetlenül meleg van, de jobb szerintem mint a -10 fok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!