Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudnátok a gyakori kérdésekhez...

Tudnátok a gyakori kérdésekhez hasonl oldalakat?

Figyelt kérdés
nem olyan oldalakat szeretnék kérni ahol ugyan így kérdéseket lehet feltenni. hanem ahol sokat lehet tanulni az életről.mert én úgy gondolom itt elég sokat tudtam tanulni. 14L
2012. jún. 30. 18:52
 1/3 anonim válasza:

Ha az életről akarsz tanulni mozdulj ki, olvass, ne netet, tudod _könyvet_. És ne az itt leírtak alapján akarj csak az életben boldogulni. Sokaknak itt igen csak eltorzult világképük van, mások direkt debilként viselkednek,mert szerintik vicces.

Szóval: olvass, szórakozz, és húzzál ki a szabadba ne a fészbúkot bámuld ;) Amit tudnod kell az életről majd jön magától és tapasztalod és közben tanulsz.

2012. jún. 30. 19:50
 2/3 A kérdező kommentje:

tudom n hogy ki viccel és ki nem.

én meg olyat hol mondtam hogy egész nap a gép előtt ölök??

2012. júl. 2. 10:28
 3/3 A kérdező kommentje:

tudom n hogy ki viccel és ki nem.

én meg olyat hol mondtam hogy egész nap a gép előtt vagyok??

én a hasznos tanácsokra gondoltam amit az élettől nem nagyon lehet megkapni, vagy csak nehezen

2012. júl. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!