Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudom megmutatni a fotóima...

Hol tudom megmutatni a fotóimat? Kiállitásra gondoltam, vagy esetleg újságba, lehetséges?

Figyelt kérdés
Szóval sok olyan fotót készítek ami nagyon sok embernek tetszik,és gondoltam hátha újság,vagy kiállitásra belehet nevezni/küldeni. Szerintetek? Van értelme keresgélni,illetve tudtok segíteni benne?
2009. júl. 8. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
anyagihasznot vagy hírnevet akarsz? mert akkor felrakod a netre és látják majd hogy szép meg jó és lehet ajánl vlki majd munkát.
2009. júl. 8. 20:28
 2/8 A kérdező kommentje:

akár mindkettőt :D

egyébként itt a link: [link] és a Myphoto menüben van,remélem nektek is tetszik!

2009. júl. 8. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:

énis fotózgatok hobbi szinten Nekem is van 1-2 jól sikerült képem.

szeretnék ilyen témával is foglalkozni [16 éves vagyok] de énsem tudom, hogy hova induljak..

2009. júl. 8. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan gondolod?

Az oldal egy flash, ahol azért van egy mutató: "Next to page"

Ahova ez mutat - a te oldalad - viszont tiszta flash! Egy sor tartalom vagy kép nincs benne - csak a flash! Hol vannak a képeid?

2009. júl. 8. 23:28
 5/8 A kérdező kommentje:
my photo,a kockákon tudsz navigálni...
2009. júl. 9. 07:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit nem lehet érteni: NINCSENEK kockák!

Egyetlen flash menü van, amiben - ha működik a flash - megjelennek azok, amiket akarsz.

De képekhez ez tökéletesen felesleges. Ez olyan megoldás, mintha kamionnal mennél le a sarki közértbe. És biztonsági okokból is aggályos.

Ha szeretnéd, hogy sokan nézzék a képeidet, akkor VEDD LE a flasht előlük! Tegyél fel egy normál oldalt helyette, ahol ott vannak a képeid.

2009. júl. 9. 19:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek,hogy igényes oldalt csináltam.

És mielött okoskodsz,nézd végig az oldalt,nem csak fotók miatt van. Ja és eddig mindenkinek jóvolt,lehet hogy csak a te és géped felfogása kevés? Win 98? Hol élsz?

Vegyél egy XP-t,vagy megveszem helyetted,csak tedd fel kérlek! Java frissités?

2009. júl. 9. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
működik a flash, nem tudom miről beszélnek, viszont tény,hogy nem akkora durranás,hogy ennyire elő kellene vezetni, teljesen felesleges.
2009. nov. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!