Milyen rémtörténeteket ismertek?
Nemsokára csinálunk a barátnőimmel egy esti bulit és lesz
egy ilyen rémtörténetes rész.
Érdekelne hogy ti milyeneket ismertek.
Ha rövid akk légyszives írjátok le és ne linket küldjetek, de ha minden kötél szakad akkor küldhettek.
Sokra lenne szükségem és jó félelmetesekre.
Előre is köszi! :)
szerintem ez nagyon jó, bár nem annyira ijesztő :))
Egy kislány ment a családjával a boltok között,és a kirakatban meglátott egy babát ami 2-t mutat. Megkéri a szüleit vegyék meg neki.Úgy tettek. A kislány hazavitte a babát nagyon örült neki. Berakta egy dobozba és lefeküdt aludni. Egyszer csak azt hallja :"Már kijöttem a dobozból" A kislányt nem érdekli alszik tovább. Utána ezt hallja:"Már az ágyadnál vagyok" Már kicsit zavarja de azért alszik tovább. Amikor már azt hallja hogy már a párnádnál vagyok:nyissz levágták a fejét... Reggel a szülei benyitnak látják a kislányt levágott fejjel és mellette a babát amint már 3-at mutat....
19:53 - Rendben idézünk.. am meg bocsy de ez egy csajbulixD
20:10 ez tök jó .. tényleg nem halálra ijesztő de este sötétben pont jó ..
Légyszi írjatok még :)
19:30 olyan tasnit levágnék neked!!!meg minden veled egy korú idétlen hülyének!mi az h "becarjanak"?észnél vagy?????wááááááááá kiráz a hideg!
bocs kérdező,de rohadt idegesítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!