Milyen fajta videókat csináljak?
Állj, állj, állj! Rosszul nézed a dolgot. Ezek a videóblogok, videórovatok nem a hírnév miatt készülnek el, hanem azért, mert a készítői szereti csinálni. Enélkül elég hamar megcsappanna a motivációd. Plusz, azt sem tudod, hogy miről készíts videókat, és ez talán még az előzőnél is rosszabb. Mások arról csinálnak videókat, ami érdekli őket, amiben jók, amit szeretnek. Ez nem csak a már említett motiváció maitt fontos, hanem azért is, hogy egyáltalán tudd is mit csinálsz. Rengeteg hülyegyerek próbálkozik meg azzal amivel te, teszem azt játékelemzéssel. És egyikük sem lett elismert. Miért?
- Nem értenek ahhoz, amit csinálnak, hülyeségeket mondanak, rosszul valósítják meg a dolgokat.
- És mindezt érdekből akarják csinálni, szórakozás helyett, így az első negatív kritikánál feladják (megjegyzem, a legtöbben jól is teszik).
Tehát te ne csinálj semmit, amíg nem vagy biztos abban, hogy megvan a kellő motivációd és tudásod ahhoz, amibe belekezdenél.
Én is videózok. A csatornám: https://www.youtube.com/user/Telyna98
Én sem azért csinálom, hogy híres legyek csak megéljek belőle, hanem mert szeretem csinálni
-AMV
-Lyrics
-Magyar felirat
-Gameplayek
-Speedpaintek
-Nightcore
-Előzetes
És még sorolhatnám. A minőségtől függ hogy hány embert érdekel, és hogy melyiket szereted csinálni :)
Ha azt szeretnéd hogy sokan nézzenek, akkor vicces videót megéri csinálni, mert azt általában szeretik a népek és a készítése közben te is elszórakozol :D
Persze a szórakoztatáshoz is kell némi humor meg "tehetség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!