Miért van ilyen meleg, hőség?
Figyelt kérdés
Az nem ér, hogy nyár van. Az nem magyaráz semmit. Erről már írtak is dalt: http://www.youtube.com/watch?v=WkUFWuLD5OI 2012. jún. 29. 17:14
11/13 anonim válasza:
Igen, jelent, de egy szóval sem jelenti azt, hogy ez változás változatlan marad. (Oké ez most hülyén hangzott, de érted mire célzok)
13/13 A kérdező kommentje:
Hát, igen az utóbbi időben én is nagyon nehezen viselem a hőséget, főleg, hogy ahol alszom és a legtöbb időt töltöm 30-31 fok van. Reggelre úgy ébredek, mint aki víz alól jön föl levegőért. A másik dolog meg, hiába van nyitva az ablakom egész éjjelre, így is alig van levegő. Én sem emlékszem egyébként ilyen forró nyarakra, mint az utóbbi pár évben. Valahogy elviselhetőbbnek tűnt legalábbis. Nem tudom, ráadásul, a meterorológiai jelentések szerint, még a jövő héten sem lesz enyhülés.
2012. júl. 1. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!