Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki tud jó oldalt ajánlani?

Valaki tud jó oldalt ajánlani?

Figyelt kérdés

Olyan weboldalokat keresek,eddig eredménytelenül,ahol külföldi állások vannak,főleg Ausztriában,egész család részére.Lehet nyelvtudással is,de anélküli munka is akár!Édesapám állatenyésztéssel kapcsolatos főiskolát végzett,anyum is,én pedig logisztikai,informatikai szakírányút,a barátom pedig fröccsöntőgépkezelésben jártas.Ezért elég vegyes lehetőségek között válogathatunk.Jó lenne akár farmon,vagy hasonló helyen is dolgozni.Google-t ismerem,ezért az oktató válaszadók kíméljenek.Nagyon megköszönném,ha valaki ajánlana egy használható oldalt!:)

21/L

2012. jún. 29. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:

www.euwork.hu, www.profession.hu, kulfoldimunka.lap.hu

De lehetőleg minden cégnek nézz utánna

2012. jún. 30. 02:47
 2/2 anonim válasza:

Ha beszélsz valamilyen nyelvet az állásodat ne weboldalon keresd, hanem kint személyesen. Közvetítőt ügynököt és

Magyar céget felejtsd el, ha fizetést is szeretnél kapni!

én 16-éve jöttem haza betegség miatt egyéni munkavállalóként is voltam kint 2 évet. Ezért írom megbízni senkiben - pénz akkor biztos ha a zsebedben van!!

Sok sikert- ha sikerül ne, hogy marha módjára-mint én hazagyere.

2012. júl. 1. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!