11/19 anonim válasza:
Nem tűnik túl élethűnek :D Amúgy jófej :D
12/19 anonim válasza:
Nemtudom mi ez, de nagyon aranyos:)
14/19 anonim válasza:
én nem rémültem meg csak egy kicsit nem mindennapi :D
nem tudom én nem tartom szépnek de majd ha pillangó lesz belőle akkor igen :D
15/19 anonim válasza:
Nem photoshop és mindenképpen élő. Aki nem hiszi, járjon utána, rengeteg tengeri meztelencsiga is van, ami hasonlóan színes, hasonlít erre a kis édire^^. Ilyet nagyon szívesen tartanék otthon is, persze terráriumban.
16/19 anonim válasza:
Érdekes egy darab, ijesztőnek inkább a színe miatt hat, ha piros-kék lenne elmehetne karácsonyfa-hernyónak is, annyi kis ága-boga van. :)
17/19 A kérdező kommentje:
2009. júl. 8. 17:31
18/19 anonim válasza:
én ránéztem arra a képre és elkezdtem baromira röhögni:D:D
Olyan a fejének a kifejezése,mintha azt gondolná:
-mit fényképezel k*cs*g? xD
19/19 anonim válasza:
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ xDDDD ez nagyon nagy arc xDDD megremegtem, mikor megláttamxDD
a multkor egy olyan hernyó volt az úton, hogy tök nagy volt fekete és olyan szőrös volt mint egy kutya, de úgy nézett ki mint 1 süni:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!