Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Új suli. Ti hogy vészelnétek át?

Új suli. Ti hogy vészelnétek át?

Figyelt kérdés
Most megyek középiskolába.Tegnap voltunk beiratkozni, de már nem kedvelem a leendő osztálytársaimat :S a lányok úgy néznek ki, mint a 25 évesek..vagy rosszabbak. Feszülős miniruhákat hordanak,rajzolják a szemöldöküket és jó vastagon körbekenik az arcukat alapozóval, mert szerintük ez a szép. Nem az a legnagyobb baj, ahogy kinéznek hanem ahogy viselkednek. Mindenért hisztiztek már a beiratkozásnál is.Az egyik lány rossz osztályba ment és elkezdett csapkolódni meg levágta a hisztit, hogy Ő mit kezdjen a tanárral.Úgy érzem nem fogom kibírni a következő 4 évet.:// Én nem ilyen vagyok, és nem szeretnék ilyenekkel barátkozni, de ha nem teszem félek, hogy egyedül leszek majd és kiutálnak.

2012. jún. 28. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
melyik suliba mész?
2012. jún. 28. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ettől félni, lehet hogy nem mind ilyen :) Az első reakcióm nekem is ez volt még anno.. Aztán szeptemberben rájöttem hogy vannak normálisak is köztük. Ha meg mégsincs? Mit számít? Félévkor át tudsz menni egy másik iskolába ha nem tetszik, ennyi az egész :) Nem kell félni
2012. jún. 28. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szokj hozzá, hogy nem mindenki olyan mint te, de őket is el kell fogadnod, hisztisnek, stb. Ha jót akarsz akkor barátkozz velük rögtön, mert tényleg ha így állsz hozzájuk mint leírtad az meg fog látszani és mindegyik műlány utálni fog, ami bizony elég rossz ha velük kell lenned majd 4 évig. Inkább próbáld őket megérteni, megfelelni akarnak, szépnek akarnak látszani, nagylánynak... eljátsszák a szappanoperában látott drámakirálynőket XD ez van, ettől még lehet hogy tök normálisak ha épp nem játsszák meg az agyukat.

Persze választhatod azt is hogy hanyagolod őket, és tuti lesz másféle lány is ott, azzal majd jó csapatot alkottok, és a többivel meg nem kell foglalkozni semmilyen szinten. Ha észre sem veszed őket, nem tudnak kiutálni, mert nem lesz okuk rá.

2012. jún. 28. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Deákba megyek.(Vendéglátó+Kereskedelem Szakképző)

Köszi az eddigi válaszokat :) hát egyszer próbáltam barátkozni egy hasonló lánnyal, aki látszólag nagyon kedves volt, de aztán ahogy közelebb kerültem hozzá egyre jobban bemutatta magát.:/ Ezért nem nagyon akarok belefolyni az Ő közösségükbe, de lehet tényleg nem lesznek olyan rosszak..:)

2012. jún. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!