Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kocsimra valaki kromofágot...

A kocsimra valaki kromofágot öntött, a rendőrség viszont nem veszi fel a feljelentésemet. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Valaki kromofágot öntött a zöld suzukimra, reggel vettem észre indulás előtt. A kromofág ugye oldja a festéket, és a kocsit most ujra kell fenyeznem az egeszet. Ugy nez ki az auto mintha lehanytak volna, es a javittatas szazezres tétel forintban.

Bementem a rendőrségre feljelentest tenni ismeretlen tettes ellen, sőt arra is van egy elég erős gyanúm, hogy kitehette, de a rendőrség elküldött, hogy ők nem tudnak ezzel mit kezdeni.

Nem vagyok egy jogi személy, nem tudom, hogy ezt valóban megtehetik-e a rendőrök, vagy menjek vissza és "csapjak az asztalra"? Az a baj hogy ha meg is csinaltatom majd a kocsit, barmikor leönthetik újra...

2012. jún. 28. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Bizonyíték nélkül nem jelentheted föl a feltételezett embert, még te is járnál rosszul. Épp ezért a rendőr sem tud semmit sem csinálni, max jegyzőkönyv hogy valaki megrongálta de egy hónap után jönne a levél hogy ismeretlen tettest nem találták meg, további szép napot.
2012. jún. 28. 16:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Tehát ha valaki hátbarúg, betöröd a fejed az aszfaltba és épp h meguszod egy kis koponyatöréssel, de nem tudod bizonyitani h kitette, akkor senkit nem érdkelsz?

Tudm h ez egy sokkal durvabb pelda de ha egy turorudi lopásért bevisznek, akkor egy tobb szazezer forintos kar okozasaert meg csak kivizsgalast sem kezdemenyznek??? Ebbe hol az IGAZSÁGszolgáltatás?

2012. jún. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!