Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen festéket vegyek Graffit...

Milyen festéket vegyek Graffitihez?

Figyelt kérdés
Valamiféle graffitis arcok írjátok meg légyszi,h milyen festéket érdemes venni kezdő graffitisnek, meg ha esetleg tudjátok, akkor az is érdekelne, h Zalaegerszegen hol lehet olyat beszerezni és kb. milyen árban mozognak!
2009. júl. 8. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem ne grafitizz... pláne ne tagelj v firkálj.. Vannak igazán szemet gyönyörködtető alkotások valódi utcai művészek kezei alól de a többi csak permet és csak csúfítja a környezetet...
2009. júl. 8. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Graffitizz nyugodtan, csak otthon kezd el, garázsba vagy akárhol, ahol nem más tulajdonát rongálod, de mindezek előtt papíron tollal ceruzával. És gondolom ottis vannak legál falak, ahol tudsz festeni legálisan. De ott is csak olyan helyre fess ahol nincs már más rajz, mert ha mást fedsz, akkor megvernek, és úgyis lefedik a te rajzod. Vannak olyan festék boltok ahol tudsz venni kifejezetten graffitis festéket, pl. montana-t, vagy belton-t, de egyes deszkás boltokban is árulnak ilyet. Nézz szét.
2009. júl. 9. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi válaszaitokat!

1. válaszoló: én is utálom a ronda firkákat, ha teljesen reménytelennek fogom magam tartani, úgyse erőltetem. elsőnek a garázsfalt kinéztem magamnak (saját garázs), talán nem ártok vele senkinek! másodszor meg gyakorolni fogok papíron is és igyekszem majd szépet alkotni, és sztem ha majd képes leszek egy jó graffitire, az mondjuk egy felüljáró szürke, undorító oszlopait csak díszíteni fogja!

2009. júl. 9. 16:25
 4/6 anonim válasza:
vegyél montana black, montana gold, vagy belton molotow, molotow, spanyol montana, ironlak, mönster, nitro 2GB, duplicolor... és még sorolhatnám.. ezek 1000-1350FT körül mozognak.. ez azért függ attól is hogy melyiket veszed, emrt pl molotow sokka ldrágább mint mönster vagy ironlak, de poersze a fedési képessége is faszább..de a bolttól is függ milyen akció van vagy milen árba teszi kki
2009. aug. 19. 23:26
 5/6 Mondeo válasza:
Próbálkozz a ruhagyárnál, vagy ilyen elhagyatott épületeknél, ha bemászol, ott senkit nem azvar szerintem...Csak legyél óvatos, mert van őr:DxD
2009. dec. 29. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én láttam Zegen sima festékszórót kertvárosban az Esztrol mellett
2010. ápr. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!