Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindennap füvezik. Mit tegyek?...

Mindennap füvezik. Mit tegyek? (lent. )

Figyelt kérdés
A barátom szinte mindennap füvezik minimum 5g biztosan .Másfél éve vagyunk együtt és mostanába már alig van velem,azt mondja hogy így jobb mert nem unjuk meg egymást legalább de szeret és azt akarja hogy én legyek majd a felesége(amúgy tudom hogy szeret mert nem csal meg) meg csak fiú barátai vannak és nem is az a gond hogy barátkozik hanem az hogy füvezik hogy tudnám őt erről leszoktatni???
2009. júl. 8. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Ha ő nem akar, akkor kb sehogy. Tudom, mert nekem tesóm csinálja, és ő is mindig mondja, hogy neki csak olyan csaj kell, aki ezt el tuja fogadni.

Talán ha tényleg annyira szeret, akkor esetleg megmondhatod neki, hogyha nem áll le vele, akkor szakítasz. De ha igazából szeret, akkor abba fogja hagyni. Én legalábbis szurkolok ;)

2009. júl. 8. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
fűvez te is.
2009. júl. 8. 12:37
 3/8 A kérdező kommentje:
dehogy füvezek,tök szar régen füveztem de má túl vagyok az ilyen hülyeségeken
2009. júl. 8. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

A dohányzáshoz az alkaholhoz v a kávéhoz hasonlóan a fű is addiktív drog. Azaz olyan pszichés receptorokat épít ki amelyek pszichikai függőséget okoznak. A barátod ha mondja is h nem kattant rá akkor is függő hisz ha miattad sem képes letenni azt a vacakot akkor mi sem bizonyítja jobban h rákattant. ha viszont rászokott még ha ő nem is tud róla v nem fogadja el saját magával szemben sem akkor már igen nehéz róla leszokni. Arra tudod rávenni h csökkentse a gyakoriságát vagy adj neki ultimátumot. "Ha nem szoksz le elhagylak" Még akkor is ha eszed ágában sincs vele szakítani. Aztán majd meglátod melyiket választja. Ha leszokik v legalább is kicsit visszavesz akkor jól jártál ha meg azt mondja h inkább szakít de ő szívni akar.. nos akkor egyértelmű a helyzet.

Én is ismerek füveseket és keményen tolják megőrülnek ha nem tudnak rágyújtani elég kemény tészta az tény

2009. júl. 8. 13:09
 5/8 anonim válasza:
Aki sokat szív előbb utóbb pánikroham szerű "élményt" fog átélni..vagy már át is élt.. egy nagyon durva ilyet kéne átélnie ahhoz, hogy tanuljon belőle .. kicsit drasztikusan hangzik, de tapasztalat .... (greenpeaces cigi)
2009. júl. 8. 18:00
 6/8 A kérdező kommentje:
mit értessz azon hogy pánik roham szerű élmény?
2009. júl. 9. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
"megszoksz vagy megszöksz" egyébként nem hinném,hogy 5 g lenne naponta, vagy milliomos a barátod? na szóval nem hinném. egyébkét közlöd vele, hogy elhagyod ha nem hagyja abba. ennyi. pontozzatok le nyugodtan.
2009. júl. 11. 11:05
 8/8 A kérdező kommentje:

de hidd el hogy annyi a minimum van amikor több is .Nem milliomos de van egy csomó haverja és összedobnak pénzt,meg vannak olyan haverjai is akik árulnak és egész nap szívnak

sajnos

2009. júl. 11. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!