Először is szeretném,ha értelmes válaszokat kapnák,mert nagyon érzékenyen érint a téma.6 éve próbálkozom rajzolással,nagyon gyengén kezdtem,de mint a linken is látni fogjátok,idáig jutottam... Ezzel akartam foglalkozni és nagyon nehezen dolgozom fel,hogy nem sikerült az álmom!Viszont ma már csak magamnak akarok bizonyítani,bármit lerajzolok,legyen az kép,vagy élő,de a fantáziámat,nem tudom úgy papírra vetni,mint ahogy azt elvárnám magamtól és ez nagyon nagyon rosszul esik... belül a mai napig reménykedem,hogy egyszer szépen fogok rajzolni,és nem csak egy képről,hanem emlékezetből/fejből. És egyre többet foglalkoztat az a kérdés,hogy aki nem tud rendesen képzeletből rajzolni,az nem is mondhassa magát igazán rajzosnak? Hozzáteszem,sohasem tanultam rajzolni senkitől,csak magam fejlesztettem! Jelenleg így rajzolok: [link]
Rajzosnak mindenki rajzos, aki űzi a tevékenységet, viszont az igazi, nagybetűs Művészek a gondolataikból, lelki világukból dolgoznak rejtett, ráérzéssel fejtegethető tartalmat adva alkotásaiknak. Te már életre tudod kelteni papíron is a kézzelfogható valóságot, belső énedet azonban még nem, s talán nem is csupán "még", hiszen egy veleszületett, nem gyakorlattal kifejleszthető képességről beszélünk. Próbálkozni persze nyugodt szívvel lehet, nem célom felrázni másokat a vágyálmaikból.
Konkrét kérdésedre válaszolva; igen, remek vagy a magad műfajában.
2012. jún. 27. 19:03
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Mégis úgy gondolom,hogy gyakorlással minden fejleszthető,beszéljünk bármiről.Eddig mindig azzal találkoztam,hogy mindenki tud rajzolni! Ami szerintem így is van csak nem mindegy hogyan foglalkozol vele! Egyébként nem kell felébreszteni,mert tisztában vagyok a képességeimmel... de nem feltétlenül gondolom úgy,hogy erre születni kell!
2012. jún. 27. 19:41
5/8 anonim válasza:
Ha ez nem kamu, és tényleg te rajzoltad, akkor HIHETETLEN JÓL RAJZOLSZ! Az, hogy kérdőre vonom az eredetiségét, csak még inkább téged dicsér :)
A művészet ugyanakkor énszerintem nem rendelkezik műfajjal, a művészet az univerzális, épp ezért nem a rajzolásban, zenében, festészetben, szobrászatban kell keresned, hanem a világban, s magadban. A fent sorolt dolgok, csak kifejezik a művészetet. Mindenesetre sok sikert!
2012. jún. 28. 03:13
6/8 A kérdező kommentje:
Nem kamu,valóban én rajzoltam ! Itt egy másik,amin ugyanaz a signóm,és ha kell még tudok mutatni párat! ^^ [link] Köszönöm szépen! Szeretném egyszer megtalálni a helyem,ebben a műfajban,kizárólagosan a saját magam lelki világának megnyugtatásáért.Nincsenek vele terveim,hogy én majd ilyen meg olyan művész leszek,már felnőttem,hogy efféle dolgokban higgyek,de saját magamnak és a környezetemnek még tudok bizonyítani ezzel úgy gondolom! :D
2012. jún. 28. 06:46
7/8 anonim válasza:
Az 1. vagyok
Ha én ilyen gyönyörűen tudnák rajzolni ,mint te,akkor én lennék a világ legboldogabb embere,de hát gyakorlás teszi a mestert. :D
2012. jún. 28. 15:26
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a dicséretet,nagyon jól esik,én is boldog vagyok,mert sokan megdicsérnek,csak mégsem vagyok elégedett magammal! ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!