Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítseteek! Pls, -Minecraft-?

Asdokininja3 kérdése:

Segítseteek! Pls, -Minecraft-?

Figyelt kérdés
találtam egy elég nagy bányát, tul sok mobbal xd, összeszedtem egy csomó .... öhm 14 darab xdd gyémántot, meg sok redstont, vasat.. valamien kék ásványt is .. (leirhatnátok azt is hogy mire jó , (: ) na igen .. és indultam volna kifele, 10 perc után megtaláltam a helyes utat.. de megölt egy g*ci pók. -.- .. na igen, visszamentem a cuccaimért, de már nem voltak ott,, én eddig úgy tudtam hogy azok a cuccok ottmaradnak .( se láva se víz nem volt a közelbe..) lehetséges.. hogy mégis eltünnek a cuccok, vagy talán nem is arra a helyre mentem vissza.? .. netán behúzta egy mob.?

2012. jún. 27. 17:03
 1/5 A kérdező kommentje:
2-3 percen belül ott is voltam érte .:|
2012. jún. 27. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Az elejtett item szokása, hogy egy idő után eltűnik. Azokra a cuccokra már keresztet vethetsz. Máskor, ha így jársz, rohanj vissza.
2012. jún. 27. 17:10
 3/5 A kérdező kommentje:
:| köszi (:
2012. jún. 27. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Elméletileg pontosan 5 percig marad ott.

A kék ásvány: lapis lazuli

[link]

A minecraftban arra jó, hogy kékre tudod színezni a gyapjút. Nagyon ritka anyag.

2012. jún. 28. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden item 6000 játék ciklust "él"..

Egy másodperc az 20 ciklus szóval 300 ms azaz 5 perc..

2012. jún. 28. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!