Ciki panelba hozni egy olasz cserediákot?
Hát, nyilván nem, de nagyon sokat agyalok ezen, és félek.
Mert nagyon szeretnék fogadni diákot, mert így sokkal jobban megismerhetjük egymást, viszont tényleg szégyellem az egész lakást.
Végsősoron talán meg lehetne oldani, hogy ne nálam helyezzék el őt, de az nem ugyanolyan lenne.:/
szerintem napközben úgyis lesz programotok bőven, este meg tök mindegy neki, hogy milyen lakásban van, csak ágy legyen..ez ne tartson vissza, hogy lakásban laktok:)
voltál már nálunk? lehet az ő házuk sokkalta rosszabb állapotú..
Persze, sok program lesz, meg igyekszem még azon túl is szervezgetni esti kocsmázgatásokat, külön városnézéseket, stb, de azért mégiscsak. :D
Nem voltam egyébként náluk, de láttam a házukat (Google Street View:D), és elég szép, Észak-Olaszországban elég jó az élet.:/
Kérdezd meg, Ő milyen körülmények között lakik.
Illetve azért a lakás minősége sem mindegy, de ha jó fej, tök mindegy lesz neki, fontosabb, hogy szeretet vegye körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!