Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért csak nyavajognak az...

Mért csak nyavajognak az emberek? Mért nem tesznek valamit?

Figyelt kérdés
engem ma az akasztot ki hogy a viván kérdezgették az embereket h ki mivel nem elégedett és a legtöbben a súlyokon változtatnának következő kérdés hogy mit teszel ellene hogy változtass és a válasz semmi. de akkor hogy akar fogyni?? és máshol is ez van csak nyavajognak az emberek h jajj dagi vagyok ez-meg az de semmit nem tesznek ellene.titeket ez nem idegesít??
2009. júl. 7. 22:47
 1/7 anonim válasza:
36%
Nem.
2009. júl. 7. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Engem sem.
2009. júl. 7. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
engem igen
2009. júl. 7. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
És honnan tudod, hogy nem fogyóztak, hogy nem sportoltak?? Attól, h valaki fogyózik, még továbbra is elégedetlen a súlyával, mert ez nem megy egy nap alatt!
2009. júl. 7. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha láttam volna biztos idegesített volna. Dagadt vagyok én is, de bár az lenne a legnagyobb gondom, boldog ember lennék. Ami rajtam múlik, hogy változtassak rajta, az miatt sosem panaszkodom.
2009. júl. 7. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagyon idegesít.

pl:

"Jaj de szerencsétlen vagyok, nincs senkim... én nem kellek senkinek..." dehogynem, csak járj el ismerkedni, mozdulj ki "ááá nekem az se jönne össze... " és írja a :( jeleket. Már nem bírom fel szoktam pofozni az ilyen embert. Aztán nyíltan megmondom, hogy többet nem szólok hozzá, látni nem kívánom. Évek óta magyarázok nekik, de mintha meg sem hallanák. Pedig én próbáltam kedves lenni, segíteni. De nekik csak a nyafogás megy. Pedig ház, autó a seggük alá van téve és még a munkahelyek között is úgy válogatnak, hogy ők oda nem mennek, mert nem szimpatikus. Más meg évek óta munkanélküli és nem talál állást.

"jaj de hájas vagyok, fogyni kéne... de én nem bírok csoki nélkül élni"

Én se bírom az ilyeneket, nekem rettenetes életem van mindenki azt mondja nem érti hogy nem panaszkodom soha. Másnak semmi gondja csak ezek a kis semmiségek, mégis sosem hagyja el más a száját a nyafogáson kívül. Egyszer nem kérdezték meg milyen napom volt.

2009. júl. 8. 04:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem tudják mit tehetnének,vagy másoktól várják a segítséget,vagy igazán nem is akarnak változtatni.Én sem tudom miért nem nyitott szemmel járnak.
2009. júl. 8. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!