Népszerűségre van ötletetek?
bocsi...ilyen voltam...stílust váltottam..nem nagyképűségből mondom de mostmegmár mindenki velem akar barátkozni=)
8.os leszek azaz 13/l
Életstílus változtatás nagyon sokat számít. Ebben a korban általában olyanok számítanak, hogy idősebbekkel való barátkozás, önbizalom. Ha budapesti vagy, idősebb lány kérdésben tudok segíteni. :D
17/L
Próbálj ki új frizurát,új ruhákat próbálj ki:)
De belül is változz meg,esetleg néha sminkelhetsz is.Öltözz csinosan,legyél kedves,vidám,barátságos mindig!
Ha ez sem elég néz szét,hogy a népszerű lányok hogy viselkednek,mit csinálnak.Less el tőlük néhány tippet!
14/L
igaz, hogy 23 vagyok, de régebben csúfoltak, mert szemüveges voltam, és kicsik a melleim.
Most gyógyszert szedek, nagyobbak a cickóim, mert rendbejöttem hormonálisan. Sőt csináltattam tetoválást, és már nem fekete rockerbe nyomom, hanem szines, nőiesebb cuccokat veszek fel, amik jól is állnak.
Ha sugűárzik, hogy van önbizalmad, de ugyanakkor mégsem vagy elszállva magadtól, sőt talán még tanulni is akarnak tőled, esetleg sok haverod, barátod, udvarlód van, akkor mások is felfigyelnek rád, és tisztelnek, esetleg irigykednek, el akarják lesni a titkodat, vagy tartanak tőled stb. Pircing és tetkó sokat segíthet a dolgon. ilyenkor menő az aki szolibarna, vékony, dudás (ha lány vagy) és aki olyan mailyen mégis felválalja önmagát.
Légy nagy szájú. aki jó a sportokban, mondjuk tesi órán az is menő a suliban az ennyi idős gyerekek körében.
Ha nincsen sok pattanásod és nem vagy pápaszemes, dagi, kancsal stb akkor nem lehet rajtad támadási felület, ha mégis a kákán csomót keresnek, akkor csak irigykednek :)
07-17 19:51 -es vagyok. Az én helyzetemet az is megnehezítette, hogy van egy unokahugom, aki érezteti velem, hogy ő több nálam, folyamatosan hozzám hasonlítgatja magát. És valahogy szerintem mások is ezt teszik velünk. Nem vagyok irigy, sem éfltékeny, de úgy érzem azt akarja hogy az legyek, és verseng. elégedett magával, de még többet akar. Folyamatosan dicsekszik, hogy neki hányan udvarolnak, nekem is szoktak, csak ő nem tud róla. Fiatalabb nálam másfél évvel, de neki 14 évesen már nagyobb mellei voltak, mnit most nekem, pedig rokonok vagyunk, és vékony. Persze ő nem csak ebben "jobb" mert ő hamarabb le is barnul, nem zsírosodik a haja, tud úszni, meg vezetni, szal pörgős csaj, jó tanuló volt mnidigis, persze neki nem kellett otthon tanulnia, mert jó a memóriája, ezekben én egyáltalán nem voltam sikeres. Igaz van barátom neki meg nincsen, de neki volt 5 éves kapcsija, és mnidig zat mnodja nekem, meg anyunak, hogy igaz van barátom, de legalább én nem vagyok boldog, mert idegesítő a pasim stb.... Egyszóval mnitha örülne neki. Azt hiszi, csakmert neki nem jön be egy pasi, attól már nekem sem. Nekem hófehérke bőröm van, a szoliban sem tudnék lebarnulni, de azt gondolják sokan, hogy mindenki barna bőrre vágyik, vagy csak az lehet a szép. Nekem jó ami van, és csak ez áll jól. Nem akarok mű lenni, sem cicababa. Szerintem aki verseng, az vagy irigy am ásikra, vagy nem elégedett magával. Bár a helyében én elégedett lennék, de olyan ez mnit a gazdagok, akinek van, az nem ad, és mégtöbbet akar, akinek nincs, az meg megbecsüli amije van, és örül minden jónak, és ami van azt is megosztja szeretteivel. Szal előttem mindig volt egy példa, vagy rivális ú
gymond, kaihez hasonlítgattak, ésm ondogatták, hogy bezzeg ő. Ha én is egyke lettem volna, vagy én lennék a legkisebb, akkor lehet nem cseszegetnek, és valszeg több önbizalmam is lenne. Hihetetlen hogy egyeseknek mnidenben szerencséjük van, pedig nem tesznek árte semmit, lehet meg sem érdemlik, mások meg ha beleszakadnak sem lesz jó a sorsuk, semmilyen téren.
Lehet van valami a számmisztikában, a kisugárzó önbizalomban, kell valaki aki motivál, ugyanakkor valami mélyvíz is, maibe beledobnak, hogy megerősödj és kemény légy a nehéz helyzetekben, ettől csak több leszel és nem sérültebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!