Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sérültél már meg súlyosabban?...

Sérültél már meg súlyosabban? Ha igen, akkor mikor és hogyan sérültél meg, és hogyan viselted a sérülést?

Figyelt kérdés
Ezt csak gyerekektől kérdezem, csak gyerekek válaszoljanak rá.
2009. júl. 7. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Van külön kamaszok, gyerekek témakör is, akkor odaírd, mert ma már láttam tőled ilyen kérdést, na...
2009. júl. 7. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
miért csak gyerekek válaszoljanak???
2009. júl. 7. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Én régen, ha megsérültem, mindig hatalmas balhét csaptam körülötte, rossz beteg voltam. De mostanra, hogy a 15-öt töltöm, már tudom, hogy a panaszkodás nem ér semmit és másoknak sokkal súlyosabb bajai is lehetnek, szóval még amolyan "luxus" is, ha valaki nem veszi észre magát.
2009. júl. 7. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor is válaszolok, ha már nem vagyok gyerek, ha nem haragszol.

Amikor gyerek voltam, általános iskolás, 11-12 éves, egy osztálykiránduláson sérültem meg úgy, hogy erdőből kifelé homokos-kavicsos ösvényen csúsztam meg és egy hosszú csíkban szakadt fel a bőr az alsó lábszáramon, és ömlött a vér, szóval elbicegtem a többiekig, ahol a tanárok már bent ültek a büfében, ellátták a sebemet, bekötötték, nem hisztiztem, de aznaptól egy darabig óvatosabban és lassabban közlekedtem.

Néhány évvel korábban pedig az akkori mosógépünk okozott sérülést. Felülről nyitható volt, és a belső dob teteje teljesen leszedhető volt, na, ez a tető esett rá éllel a bal lábam kisujjára, akár le is vághatta volna a kis lábujjamat, fájt, szerencsére egy orvos család lakik a lépcsőházban, és hozzájuk mentünk le, ők látták el a sérülésemet, a helye még most is látszik. Nem viseltem hisztivel vagy ilyesmi, csak nagyon fájt.

Most 24 éves vagyok.

2009. júl. 7. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor kisgyerek voltam, mindenért elkeztem a sírást, bár még sosem sérultem meg komolyabban. A legkomolyabb sérulésem az volt, amikor egyszer nagyon bevágtam a fejem a radiátorba és ömlött belöle a vér... Akkor sem a fájdalomtól ijdetem meg. De egyébként én már akkor is egész nap sírtam ha mondjuk egy kicsit megvágtam magam vagy megszúrtam magam, ami valószinuleg feltunési viszketegség volt nálam és onsajnálat. Plusz nem is látszott a szúrás helye sem, de be kellett ragasztani :D

2009. júl. 7. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:

ötödikes-hatodikos lehettem... sulitábor és elkezdtem szórakozni a banánnal hogy fegyver van nálam egyik szobatárs nem figyelt és a késével szórakozott, hogy forog és úgy próbálja összecsukni... forgás közben sikerült elég rendesen majdnem csontig belevágnia a kisujjamba meg egy kicsit a gyűrűsujjamba is... mivel a gyerek jó pajtásom volt úgy gondoltam nem kell a tanároknak mindenről tudniuk, tehát fogtam benyomtam a csap alá egykét zsepi aztán mikor elég tiszta volt meg úgy nagyjából száraz(vért kivéve) fogtam egypár sebtapaszt és leragasztottam utána 3 nappal az egyik tanár kérdezte h mi történt a ujjammal aztán épp belekezdtem volna egy színes kitalált sztoriba amit úgy kezdtem hogy otthon ekkor félbeszakított és azt mondta h ja otthon akkor okés

így visszaemlékezve tökpoén:D

2009. júl. 8. 02:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!