Szerintetek mennyire lenne ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Mivel itt a nyár, és semmi dolgom, arra gondoltam, hogy nyitok egy blogszerűt, ami azzal foglalkozna, hogy bizonyos problémákat hogy lehet megoldani, esetleg levelet írni, olyat amit más nem lát, és ott elmesélni az ember bajait. Mármint hogy nekem.
Azért találtam ki ezt, mert úgy vettem észre, hogy a mai fiatalságnak nincs lehetősége kifejezni az érzéseit, és ha leírják azt valakinek, aki meghallgatja őket, talán jobban érzik majd magukat. És persze tanácsot is adnék nekik, de nem úgy a vakvilágba, van már egy kis tapasztalatom ebben. Tudom ez hülyeségnek hangzik, de mégis egyre többet gondolkozom ezen.
Az oldal nincs kész, szóval el sincs kezdve, csak nem tudom, ez egyáltalán jó ötlet?
2012. jún. 25. 19:31
1/2 anonim válasza:
már van egy ilyen oldalt www.gyakorikerdesek.hu
2/2 A kérdező kommentje:
Én olyanra gondoltam, ami 100%ig ezzel foglalkozik, másféle kérdések ott nem lennének, na meg trollkodó válaszadók sem :)
2012. jún. 25. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!