Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vampire Knight hogy folytatódik?

Tímea97 kérdése:

Vampire Knight hogy folytatódik?

Figyelt kérdés

láttam már mind a 2 évadát,de az anime nagyon befejezetlen...ezért nagyon kíváncsi vagyok arra mi történik azután h kaname és yuuki elmennek:)))

nagyon szeretem ezt az animét:))))

2012. jún. 25. 17:14
1 2
 1/11 Ciana ***** válasza:

Rohadt kusza :'D

Az iskola majd egy időre bezár, Zero-ból hivatásos vámpírvadász lesz, Kaname és Yuuki pedig együtt tengetik napjaikat. Aztán Kaname eltűnik, és elkezdődik az, hogy halnak meg sorban a tisztavérűek, amit Kaname számlájára tesznek. Eközben pedig Yuuki bekeményít, és újranyittatja az iskolát, de most ő lesz az Éjjeliek "vezetője", Zero pedig marad a régi pozíciójában, hogy őrizze a rendet.(Megjegyzem, Zero és Yuuki jó ideig nem is beszélnek egymással, és ők is ki tudják idegelni az embereket XD)

Őszintén, nagyon kusza és sok az értetlenkedés :'D ... Ezt el kell olvasni, hogy értsd, meg tudd követni, de ez még szép kevés amit itt leírtam. xD

2012. jún. 25. 17:59
 2/11 A kérdező kommentje:

uhh,ez tényleg nagyon kusza xD

az a baj,hogy nem tudom hol olvashatnám:((

amúgy arra voltam kíváncsi hogy kaname és yuuki együtt maradnak-e. remélem igen,jobban szeretem kanamet,mint zerot:))

letudnád írni,hogy te hol olvasod,mert én keresem,de mindenféléket találok és már tök összezavarodtam.

köszi a választ:))

2012. jún. 25. 18:27
 3/11 Ciana ***** válasza:

Én angolul olvasom, ahol épp nem licenzelik le .. (Sajnos legtöbb országban már kijött nyomtatásban, és lelicenzelik ...)

Amúgy megmondom, hogy Kanaménak és Yuukinak nincs sok esélye együtt. Kaname elég gonosz dolgokat mondott így Yuukinak. Olyasmiket, hogy ő csak zavaró tényező már a szemében, és simán eltávolítja, ha az útjába kerül ... Kaname eléggé ... érdekes lett. :'D Bár egy nagy csavar még mindenen változtathat.

Plusz tényleg, most Zero sincs annyira jó kapcsolatban Yuukival. Az elmúlt fejezetekben kicsit talán javult a kapcsolatuk ...

Én például azért még mindig Zero drukker vagyok >___<

2012. jún. 25. 19:17
 4/11 A kérdező kommentje:

háát nem gondoltam,h kaname gonosz lesz:((

ha megadnám neked az e-mail címem eltudnád küldeni(nem baj ha angol a szövege)? persze ha nem lenne gond

remélem majd csinálnak 3 évadot is:)))

2012. jún. 25. 20:04
 5/11 Ciana ***** válasza:

Én is online olvasom.

Pl.: www.mangafox.me/manga/vampire_knight/

Úgy látszik, hogy most mutatja a fejezeteket ~

2012. jún. 25. 20:39
 6/11 A kérdező kommentje:
köszike^^
2012. jún. 25. 20:42
 7/11 fairi1 ***** válasza:

Ciana

Kihagytad Sarah-sama-t a tisztavérűt aki keveri ott a dolgokat. Legfrissebb fejezetekben a vámpírvadászokkal egyetértettem, akik azt mondta rendezze le ezt a dolgot egymás közt a tisztavérűek.

[link]

legújabb fejezet kivételével itt a sztori Yuki felől közelítve!

egyszer-kétszer össze tudtam volna ismertetni Yukit pár .50 BMG-vel közelről.;)

2012. jún. 26. 23:36
 8/11 A kérdező kommentje:
ebből a kusza történetekből,én csak azt nem tom felfogni,hogy most kaname miért kezdi a tiszta vérűeket ölni? vagy most tök nem értem h kaname mit akar/mit csinál
2012. jún. 27. 13:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért teszi ezt mert egy ...... !! ( bocsánat aki szereti) De én első ránézésre is utáltam... Tényleg eléggé el lett cseszve nem hittem h rosszból még rosszabbat lehet csinálni De Hino nak sikerült :D
2012. jún. 28. 13:35
 10/11 anonim válasza:
én mindig is kanaménak drukkortam mert zero egy e szintű és ...... na de akkor is én nem akarom hogy roszba legyen kaname és yuki zero miatt :(((
2012. szept. 8. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!