Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha rájöttem hogy...

Mit tegyek, ha rájöttem hogy scam, csalók, átverés?

Figyelt kérdés
Au pair akarok lenni és irt nekem két csaló,rájuk kerestem google-ben és igy jöttem rá,hogy átverés és nem au pairnek akarnak.Sztetek most irjak nekik vmit?vagy szimplán ne irjak többet?

2012. jún. 25. 16:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért más oldalakon is vigyázni kell, pl én egyedülálló apához sosem mennék miután volt pár ÉRDEKES beszélgetésem tavaly pár apával, amikor családot kerestem. Nagyon körül kell járni minden családot, minden részletre rákérdezni, megkérni, hogy küldjön képeket a családról, illetve később webkamon mutassa meg a gyerekeket stb. Egy normális családnak ez nem okoz problémát, akinek igen, ahhoz jobb is hogy nem kerülsz ki! Ami még nagyon fontos, hogy hallgatni kell a megérzésekre. Ha rossz előérzeted van valakivel, akkor inkább ne menj!
2012. júl. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!