Mi lehet a film címe? Megprónálom a lehető legjobb leirást adni.
Figyelt kérdés
láttam régebben egy filmet de nem jut eszembe a cime.. arról szólt hogy egy csomo embert bezártak egy házba és majdnem olyan ez mint mint a való világ hogy aki nyer az kap egy jó nagy utazótáskányi pénzt.. na és már megölik egymást a lakók meg ilyesmik.. a végén ugye egy marad mindenki más meghalt és megkapja a nagy táska pénzt és amikor a kijárathoz akarna menni és kinyitja az ajtót egy ugyanolyan házba csöppen ahol jópár ember egy olyanolan nagy táska pénzt szorongat és már tiszta betegek lelkileg ezzel fejeződik be a film. remélem valaki megtudja mondani nekem..:)2012. jún. 24. 19:31
1/4 anonim válasza:
Ez a film a Kilencek háza. [link]
2/4 anonim válasza:
Ijesztő film? Mármint jó horror? :) Mert leírás alapján érdekelni kezdett. :)
3/4 A kérdező kommentje:
omgomgomgomg netudd meg hogy mióta keresem ezt a filmet :D:D 5évnyi szenvedéstől mentettél meg :D köszönöm! :D
2012. jún. 25. 23:08
4/4 anonim válasza:
Szívesen :D Szerintem ijesztőnek nem annyira ijesztő inkáb izgalmas. Nekem tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!