Mi kell a nőnek? Kiírom ide, hátha közelebb jutok a megoldáshoz.
Figyelt kérdés
Férfifejjel tudni szeretném, bár nem látok rá sok esélyt, hogy pont itt oldjuk meg ezt a sokszázezer éves rejtélyt. :)2009. júl. 7. 13:21
2/3 anonim válasza:
A nők sem egyformák, nem lehet általánosítani. Én is nő vagyok. Nekem egy férfi kapcsán az az "elvárásom", hogy például legyen hozzám hűséges, mert én is hűséges típus vagyok. Sok nő a gazdagságra hajt, gazdag pasira. Én kivételt képezek ez alól, de nem azt mondom, hogy nem jó az anyagi biztonság, pláne, mert gyakorlatban jelenleg én vagyok az, aki fizeti a rezsit, kaját, mindent, mert a páromnak jelenleg nincs fix jövedelme hónapok óta. Ezt én sz* helyzetnek tartom, de nem rúgom ki a páromat, mert még nem talált normális állást. (Igaz, egy hete talált melót, de még nem kapott fizut. Normális állás alatt bejelentett és kifizetett bért értek.) Ne legyen goromba velem egy férfi, mert én sem vagyok ilyen típus. Ha van probléma, meg kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!