Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Darth Vader vs. Grievous. Ki...

Darth Vader vs. Grievous. Ki győzne? Indokoljátok is!

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 12:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
Obi-wan is csak az erejével győzte volna le ami igazságtalan.Grievous nak nincs ereje ugy hogy az igazságosabb.. ugy hogy Darth Vader is csak össze izéné a erejéve de senkinek se lenne ereje...Legyőzhetetlen volna bár nagy GENEREAL GRIEVOUS és STAR WARS-fan vagyok (megtalán Savage Oppress es ( Darth Maul tesója)) de szerintem a top1: erő nélkül is Darth Maul Cyborg...
2011. jún. 10. 23:01
 12/13 anonim válasza:
vader :D szeretem mindkettőt, de egy star wars rajz filmebn, bár grievous legyőzött 4 nagyon jó jedit, az nem jutott eszukbe egyiküknek sem, hogy erővel összeroppantsák a testét :D obiwannak se jutott eszébe :D viszont abban a rajzfilmen grievous majdnem meghalt, mert amikor jött a jedi mentőcsapat hogy kimenekítsék a sérült és halott jediket, felszálláskor grievous észrevette őket, és ugrott volna fel. viszont windu is a hajón volt, és egyszerűen összenyomta a hasánál a vázat :D
2012. aug. 25. 15:18
 13/13 anonim válasza:

Én Grievous karakterét imádom, de egyértelműen Vader.

Annak nincs értelme, hogy ki Erőhasználó, ki nem, mivel ennyi erővel meg Grievousnak négy keze van, az embereknek kettő, akkor már vegyünk belőle is csak két kezet. :D Azt kell nézni, ami van, olyan formában, ahogy a fantasyvilágban szerepel.

Obi-Wan és Grievous nagyon 50-50 volt, nem volt egyik sem igazán fölényben, az aktuális harcban erőhasználattal s egy pisztoly segítségével ObiWan győzött.

Az Anakin vs ObiWan párbaj is kiegyenlített volt, s bár korábban Anakin úgy tűnt, erősebb ObiWannnál (Dokou elleni párbaj, mikor Palpatinét szabadították ki a 3. rész elején), a Mustafaron teljesen egyenlők voltak a viszonyok.

ObiWan vs Vader, itt mindketten öregebbek voltak, nem úgy tudtak mozogni, mint fiatalkorukban (persze a 4. rész korábban készült, és akkor még a technika nem tette lehetővé olyan hiperszuper-párbajok létrejöttét, mint pl a 3. részben), viszont ebben az esetben még találó is volt ez. Ez a párbaj is nagyon döntetlenesélyes volt, Vader nyert (ObiWan mintha direkt hagyta volna magát megölni, de Vadernek így sem hiszem, hogy árthatott volna).

Tehát a filmek alapján erőhasználat nélkül Grievousnak kéne nyernie, hiszen Vader egy öregebb ObiWannal játszott egy erősen egyenrangú párbajt, míg Grievous egy fiatal, ereje teljében lévővel. Erőhasználattal, vagyis szabályok nélkül, normális harcban Vader nyerne egyértelműen. Fiatal Anakinként talán még erőhasználat nélkül is elgyőzn Griveoust. Megjegyzem, Griveous nem elsősorban tehetsge és ügyessége miatt veszélyes ellenfél, hanem mert négy robotkeze van, amik ráadásul gépi sebességgel, hihetetlenül gyorsan mozgatják a fénykardokat. Ha lenne húsz ilyen robotkarom, én is tudnék szinte áthatolhatatlan kört vonni velük magam köré. :D

2016. ápr. 23. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!