Ki a példaképed?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 23:40
1/33 anonim válasza:
Michael Jackson.
Elsosorban az miatt, amit a muvészetével elért. Mindent meg is tett érdekében, keményen dolgozott, de megérte neki, mindent elért, amit egy ember életében elérhet.
A jószive miatt, sosem láttam még olyan jó szivu embert, mint Jacko. Szerény volt és alázatos, de mégis óriási muvész, van benne valami kulonleges.
Én is énekes akarok lenni, és keményen dolgozni, jobbá tenni az emberek életét és legalább a felét elérni annak, ami Jacko volt. Amúgy lány vagyok.
2/33 anonim válasza:
6/33 anonim válasza:
A példaképem az az ember, aki majd lenni szeretnék, ha felnövök és szocializálódom, vagyis én. Van egy énideálom, vannak céljaim, és ha ezeket elértem, akkor a példaképemmé fogok válni, én leszek ő. Érthető?
10/33 anonim válasza:
Nekem is Jackson. Nah de az első válaszolónak... Aki igazán szereti Michael-t nem hinném, hogy Jacko-nak szólítja... Elvégre ő kérte, hogy az emberek ne így hívják... ez a gúnyneve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!