Mit választanátok a helyembe, megvennétek?
Tegyük fel van valami amit nagyon meg akartok venni már rég csak mindig túl drágának találtok, de egyszercsak jön egy alkalom amikor sokkal olcsóbban hozzájuthatsz.
Megvennéd ha minden megtakarított pénzed rá menne, ez mellett sok olyan ember nem támogatja ezt az ötletet aki sokát számít neked.
És te is tudod hogy ezer más (kissebb) dolgot tudnál ebből a pénzből venni.
Ez a valami 100.000ft ba kerül.
Nekem egy ilyen álmom volt középiskolásan egy videokamera, az akkori minden megtakarított zsebpénzem elment egy akciósra. Nem bántam meg, 2 éve azzal a kamerával örökítettem meg olaszországi velencei utamat, és bár öregedett, de még mindig jó, és a vele készült videót megvágtam, zenét raktam alá, és másoknak is meg tudom mutatni.
Szóval én megtettem. A következő lépcső, aminél nem fogok sokat tökölni, ha megfelelőt találok és a pénzem is megengedi, egy lakás. :-)
Köszi szépen mindenkinek, ma délután meg vettem.
Tetszik nagyon, ki próbáltam, vigyázok rá, kerülöm a kályúkat, patkákat.
Egyébként egy 50.000Ft/db eredeti árú alufelni-ről volt szó amit 20.000Ft ért sikerült megszereznem.
Remélem nem bánom meg.
Köszi szépen a vállaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!