Ajánlott/elsőbbségi levélként előlreutalásnak mi a menete?
Egy vaterán eladott könyvet küldenék valahova borsodba. De hogyan????
És eleve mi a különbség az levélként elöre utalás, ajánlott levélként elölre utalás, elsőbbségi levélként előre utalás, elsőbbségi ajánlott levélként előre utalás, postakész boríték előre utalás, standard/nem standard csomagként előre utalás, és utánvéttel postázás között?
És a pénzt hogy kapom meg?
húha, ennyire nem vagy képben? akkor a Vatera regisztráció hogyan jött össze?
Nos, itt értelmezési gondok is vannak.
A "levélként előre utalás után" az nem egy fogalom, hanem a kettő között van egy gondolatjel.
Tehát a banki átutalás megtörténte után küldöd el a könyvet, ajánlott levélként.
A banki átutalást remélem magadtól is tudod...
"postakész boríték előre utalás, standard/nem standard csomagként előre utalás, és utánvéttel postázás között? "
ezeket az opciókat felejtsd el, mert a könyved elküldéséhez feleslegesek
még mindig én vagyok, most megpróbálom szájbarágósan
1. a Vatera küldött neked egy e-mailt a vásárló adataival
2. az ott szereplő e-mail címre elküldöd a vásárlónak a nevedet, bankszámlaszámodat, és közlöd vele, hogy mennyit utaljon át.
3. várod, hogy a pénz felbukkanjon a számládon.
4. ha megjött a pénz, te szépen elküldöd az árut, a vásárló által korábban megjelölt módon. A legszerencsésebb az ajánlott, elsőbbségi levél.
én direkt kiirtam hogy csak személyes átvétellel vagyok hajlandó intézni... de most ha egy majom megvette borsodból micsináljak??
és akkor tehát a "levélként előre utalás után"-hoz énnekem meg kell adnom a bankszámlaszámomat neki.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!