Valakinek van fogalma a One Direction menedzserének a nevéről?
Figyelt kérdés
Tudjátok aki kiakarja rakni Niallt..-.-" Annak a pasinak megkell halnia.2012. jún. 22. 12:38
1/22 anonim válasza:
Nem tudom, de a többi On Direction-ös fiú biztos nem fogja hagyni, az eddigi jelek is arra mutatnak, hogy 99%, hogy nem fogják kirakni. Például Louis azt mondta egy koncert előtt, ha Niall nem énekelhet, akkor Ő sem fog, Harry pedig kicserélte Niall lehalkított mikrofonját Vele, és Ő énekelt a lehalkított mikrofonba, ha ilyeneket képesek csinálni, szerintem akár többre is képesek. Imádom a One Diretiont!!! 1D 4ever!!!
2/22 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele mint te..de szeretném tudni a nevét hogy halálosan megfenyegessem ^^ a fiúkért bármit ^^
2012. jún. 23. 12:16
3/22 anonim válasza:
Asszem Will-nek hívják, de sem Twitter, semit nem tudok egyszer Harry kirakott egy képet avval a felirattal, hogy "Will és az ő új felesége"
4/22 okoska:) válasza:
én meg azt tudom hogy Paul McCourtney.. valami ilyesmi.. de a vezetéknevét lehet hogy nem így kell írni.1X a noenon azt írták hogy ő a menedzser.. de nem biztos..
5/22 anonim válasza:
Nem tudom,h ki a franc a menedzserük,de hogy nem százas,az tuti!!!... Ha megpróbálja kirakni Niall-t a bandából,vagy elég az is,h ilyen az eszébe jutott,akk semmi keresni valója a 1D-nél!!!... A többiek meg úgyse fogják hagyni!... Ekkora disznót!... Szegény Niall! :(((
6/22 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy Paul az 1ik testőrük
2012. júl. 8. 09:45
7/22 anonim válasza:
jól is tetté de ezt az összesel kéne divat zenélő búzák
8/22 anonim válasza:
Paul a testőrük, és a menedzserüknek RICHARD a neve.>.< Basszus, de megsimogatnám azt az embert egy jóó nagy láncfűrésszel...am meg úgysem fogja kirakni az én Niall-omat mert a fiúk nem fogják hagyni. És én se :D
9/22 anonim válasza:
Paul Higgins, de ő a túrnémenedzser és ő jóban van a fiúkkal szóval, nem ő akarja kiiktatni
10/22 blaníííí válasza:
dehogyis a Paul ... SIMON COWELL. olvassatuk utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!