Mért beszélek magamba?
Figyelt kérdés
Ez már nagyon régóta kezdődött, talán még 10-12 éves koromban. Most 22 vagyok. Nem egy képzelet beli barátról van szó, hanem csak úgy, mindig elmesélem "magamnak" a dolgokat, amik történtek és ehez hasonlók. Nincs egy elképzelt személy senki, csak mintha valakinek elmesélném... Esetleg valakinek van még ilyen "problémája" úgymond? Vagy ez mért lehet? Normális válaszokat kérnék! Köszönöm! 22 L2012. jún. 21. 23:15
1/1 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, ez teljesen normális, ritkán én szoktam magamban poénkodni, még nevetek is rajtuk eheh. Valójában mindezt csak önbizalom növelés céljából teszed, nem feltétlenül tudatosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!