Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » FUJIFILM FinePix S3200-ról...

FUJIFILM FinePix S3200-ról vélemény? Nem zavaró, hogy elemes? Az elem meddig bírja?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt volt egy kis gépünk (elemes) és folyton az elemmel kellett cserélgetni. Egy komolyabb gépet szeretnék venni, de ami akkumulátoros az 100.000ft-nál kezdődik, annyit viszont nem gondoltam szánni erre. :(

2012. jún. 21. 14:37
 1/1 anonim ***** válasza:

kb 5 éve vettem 50,000 körül akkus fényképezőt úgy, hogy ma kb. 15-30 ezerért vehetsz olyat.

Több száz gépet nem néztem át, de az olcsobbat.hu oldal szűrése alapján nem egy olyan fényképezőt lehet találni, ami li-ion vagy más akkuval érhető el ugyanabban az árkategóriában.

És ez csak a kompakt szint, ettől jobb gépekben már alap hogy a többség akkuval érhető el.

Az S3200 amúgy egy jó gép átlagos felhasználásra, ha már egy gépben van legalább előválasztási lehetőség, akkor azzal "jó" képeket lehet csinálni annak aki ismeri a fotózás elméleti és gyakorlati tudnivalóit.

Ha nincs ilyen ambíciója senkinek, csak kattintani akar a gépre bízva a beállítást, annak felesleges ilyen drága gépet venni, elég a 20-30e kategória, mert sosem használná ki a tudást, pénzkidobás lenne.

2012. jún. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!