Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megvertem egy lányt, mert...

Megvertem egy lányt, mert állandóan bosszantott. Szerinted jól tettem vagy kár volt megtennem?

Figyelt kérdés
16/f vagyok és a lány is 16 éves. Én egyáltalán nem vagyok erőszakos és rohadtul nem is akartam semmilyen balhét. De ez nem most történt hanem már 1 éve. Nagyon utáltam az általánost iskolát , de az osztálytársaimat még jobban. És akkor volt még az a hülyelány is aki állandóan bosszantott, idegesített, mindennek lehordott (én nem is törődtem vele). Az általános végén már annyira elegem volt belőle, hogy nekimentem,lek*rváztam de semmi komoly verés nem volt csak kapott két pofont (nem túl erőset) ő vissza akarta adni, de akkor a tanárok leállítottak minket. Büntetést nem kapott egyikünk se, mert az ofő úgy vélte mindketten hibásak vagyunk a dologban. Néhány szemétláda tanár szerint még én voltam a hibás. A lánynak semmi baja nem lett, de ezután már nem mert szekálni. Azóta nem állunk szóba egymással. Most végre normális középiskolában kerültem ahol nincsenek ilyen hülye ribancok mint ő és sikerült találnom egy normális csajt is. De nehezen tudom elfelejteni ezt, hogy milyen szar volt az egész általános.
2012. jún. 21. 13:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11%
Mi értelme ennek a kérdésnek? Szerinted jól tetted. Megkérded mások véleményét, de leoltod őket ha azt mondják, hogy ez tapló dolog. Epic.
2012. júl. 3. 21:59
 12/15 50felett válasza:

kommentjeidet olvasva arra következtetek hogy nagyon bánod,hogy meg ütötted azt a lányt,lelkiismeret furdalásod van. csak nem mered vállalni.innen kérsz feloldozást,

nagyon is érdekel a dolog mert nem kértél volna segitséget.

csak akkor nyugszol meg ha személyesen beszélsz a lánnyal.

és mint a mesében még boldogok is lehettek együtt.:)

2013. márc. 13. 20:00
 13/15 anonim válasza:
Idióta vagy!! Lányt megütni? Te nagyon kemény vagy tesóm. Büszkék vagyunk rád! Bár ha láttam volna 2012 ben tuti oda megyek hozzád és földhóz baszlak kétszer miután megtérdeltem a fejed! Te amúgy normális vagy?
2019. júl. 25. 00:54
 14/15 anonim válasza:

Utolso komentelő

Adja az isten hogy téged is basztasanak s éld át amit ő

2022. okt. 20. 07:35
 15/15 anonim válasza:
Undorító világot élünk...
febr. 28. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!